måndag 6 februari 2023

Vilohelg.

 Vi drog till stugan över helgen. Bara vara, det mest ansträngande var att elda så vi fick varmt och sen se till att vi fick lite mat i magen.




Tycker vi lyckades ganska bra med värmen, efter 6 timmar hade vi smått varmt inne. Brasan sprakade i kaminen. God mat fixade vi ochså. Sen blev det baravara hela kvällen lång.



Lite tv och gott att dricka, sen kom John Blund.



Vi lämnade stugan igår, i strålande solsken. Tillbaka måste vi till jobb och annat. Resan hemåt går inte snabbare men det underlättar att vi fixat fika att njuta av på vägen hemåt. Annars, 40 mil i bil så njuter jag väldigt av utsikten. Höga berg och djupa dalar. Vidder, skog och vatten. Man tänker mycket och bra då man åker bil. 

Jag har hunnti grunna på lite projekt att ta tag i, en del tid på nätet har givit lite nya idéer. Ska bli kul att testa lite av dem.

Vi hann med ett besök hos goda vänner, och blev bjudna på hembakt. Vilket gjorde att en gammal idé som legat på lut poppade upp. Nu ska den sjösättas...... tillsammans med en massa annat :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lite ego....

 Sista lediga dagen innan jobbhelg. Där det utlovas mängder med värme och sol. Som brukligt då jag jobbar helg. Inte mycket att göra nåt åt,...