lördag 6 maj 2023

Teaterkväll.

 Teater är en ovanlig aktivitet i mitt liv. Men ack så härligt! Mjuka härliga fåtöljer i rödaste sammet, ett härligt sällskap, en bra pjäs, om egentligen en väldigt tragisk sak. Salaligan, kriminaldrama på allra högsta nivå. Tillsammans med silvergruvan så har Salaligan satt vår stad på kartan. 



Den här pjäsen har varit så poppis att man fått förlänga och ha flera föreställningar. Och igår var det alltså min och dotterns tur att titta på detta psykologiska drama. Har man inte koll på historien, det finns böcker att läsa, så är nog handlingen rätt skum, Och kanske svår att förstå sej på. Egentligen även om man har koll så är det hela mystiskt. Redan för nästan 100 år sedan så fanns sekter och hemliga sällskap som kunde invagga människor i att göra de mest hemska handlingar. Försök få en biljett på kvarvarande föreställningar på Västmanlandsteater eller läs böcker om Salaligan!






Efter blev det lite middag och en massa prat. På det hela taget en helt vanlig fredag, blev helt enkelt en  toppenkväll! Tack till mitt minsta barn för ett lyckat initiativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lite ego....

 Sista lediga dagen innan jobbhelg. Där det utlovas mängder med värme och sol. Som brukligt då jag jobbar helg. Inte mycket att göra nåt åt,...