måndag 25 juli 2022

Å ändå längre bort.....


 Helgen spenderades I Hudiksvall av alla ställen. Med mannen och hans grabbgäng med respektive. Det blev en natt på hotell, utgång med lite hygglig mat. Servicen var inte den bästa. När beställd dryck var slut så hade vi ännu inte fått maten. Ett par i sällskapet fick vänta på mat 70 minuter. Under all kritik! Personalen var artig och trevlig, medelåldern kanske var 20 - 22 år, de kunde bara beklaga att servicen inte funkade,  Det hade ju varit kalas om de haft nån äldre att stötta sej på. Det blev en sväng på stan, Glada Hudik hade cruising. Hyggligt väder, mycket folk, glada människor. Så småningom åkte campingstolarna fram och vi hittade ett bra ställe utanför hotellet där vi kunde kolla på alla bilar i lugn och ro. 

På söndag morronen blev det hotellfrukost. Tur att man jobbat i kökssvängen, porslinet var slut, smet in i köksregionen och hämtade lite. Dåliga rutiner även vid frukost alltså.


Summan av helgen, SUPER, Hotellet rent , prydligt, trevlig personal trots att mycket gick galet, MEN nästa gång blir det mat ute på nåt annat ställe och vid frukosten får man bita ihop. Rekommenderar ett besök i Hudiksvall. Och en hotellweekend med roligt folk är så värd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedag!

Idag fyller den här mannen år. Världens bästa Alfred, barnbarn nummer 3. Det är enormt upplivande att vara mormor till en sån här juvel.  Så...