tisdag 4 juni 2024

Sommarprojektet.

 Sommarprojektet år 2024 har kommit igång rejält! Alfred ville alltså odla pumpor för att kunna sälja till hösten. Mycket driftig ung man. Hela klanen är engagerad. Marken är min. Far och storebror harvar med traktorn. Lastar skit. Öser ensilage. Mamman försår pumporna och planterar ut. Ett jäkla menageri på Tullsta Gård. Alfred i sin tur tar det hela med ro som den arbetsledare han är. Dessutom har han räknat med mängder av pumpor, kunder från när och fjärran  och en massa inkomster till hösten. Hur det kommer att bli visar sej. Jag ska hålla er uppdaterade.







För skojs skull mätte vi upp bäddarna. 2 x 28 meter! Pumpor av alla upptänkliga sorter kommer att slingra sej fram här under sommaren. En liten del har vi dock tagit undan och sått solrosor på.  Ett miniförsök. Sen ska vi även peta ner lite ringblomsfrön. En spännade sommar, nu hoppas vi på regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Framsteg.

Jag gör framsteg i mitt tillfrisknande. Knaprar mina tabletter och mår satans illa. Kräkvarning mest hela tiden. Nåväl, tandvärken är så got...